Referanser

|

 

Det rommet som kan skapes i samspill med May Sunitas nærvær og kunnskap er helt unikt.

Å bli møtt av en jordmor som på en enkel måte fikk meg til i å reflektere over morsrollen, meg selv- og livet som har vært og det som kommer er er en gave til svangerskap og fødselsomsorgen om man er åpen for å reflerktere.

Jeg føler meg sterkere som kvinne og som mamma. Jeg føler meg tryggere til å velge det sunne i meg selv.

Tusen hjertelig takk for alt du har hjulpet meg se og forløse i den reisen det er til å bli mor.

Ingrid, mamma til 2.

 

Hadde May Sunita som jordmor da jeg gikk gravid i 2021 og i 2022-23.

Var fornøyd med henne som jordmor, særlig med fødselsforberedende samtale.

Gikk fra å grue meg til fødsel til å glede meg. Hun var flink til å forberede meg mentalt.

Frida, mamma til 2.

 

Nylig hadde jeg terapi med May Sunita, og det var virkelig en øyeåpnende opplevelse. Etter å ha opplevd episoder med redsel, bestemte jeg meg for å søke hjelp, og May Sunita skapte en trygg og omsorgsfull atmosfære for meg der jeg kunne utforske røttene til dette problemet.

Med hennes veiledning klarte jeg å dykke dypt inn i tankene mine og konfrontere noen av følelsene som holdt meg tilbake fra å bli en bedre versjon av meg selv.

Det jeg satte mest pris på ved økten, var kreativiteten og unikheten i prosessen, som føltes annerledes enn tradisjonell psykoterapi. May Sunitas tilnærming gjorde at jeg kunne gi slipp på noen følelser som ikke tilhørte meg, og raskt gjenkjenne dem hvis de dukket opp igjen i hverdagen min. Takket være henne føler jeg meg nå bedre rustet til å koble meg til andre og til meg selv.

Jeg anbefaler på det sterkeste May Sunita til alle som føler seg fastlåst i et gjentakende mønster som ikke hjelper dem med å vokse. Hennes medfølende og intuitive tilnærming er virkelig transformasjonsdyktig.

Sanda, mamma til 2.